Pod mostem,
na dně světa,
malá světluška létá
a tráva ze spárů roste.
Nebe plní se tmou,
básníci do ulic vyšli
a své pošetilé verši píší,
o tom,
jak hvězdy plynou noční oblohou.
A potom sledují východ slunce,
velké, zařící na obzorem,
ač není lidským výtvorem.
Z té výšky zdá se být sotva jako unce.