Já nebo já
Přes oči plášť,
z mrtvoly zápach,
drobky na stole,
lenivě bolet.
Prý nemám krást,
jen jeden nádech,
tvé zlaté pole,
děsivě velet.
Přes oči rám,
hebkost mé kůže,
nohy na zemi,
všechno procítit.
Prý nemám chrám,
tajemná růže,
jít iluzemi,
srdce osvítit.
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Manni3, zelená víla, enigman, Madanik, Joe Vai
Komentáře (4)
Komentujících (3)