Anotace: ..
Až hvězdy pohladí
svým světlem parapet okenní
Až měsíc zapěje
svým svitem
Tak Tvá ústa oněmí
budou němá citem
Až nebeská tma sestoupí
k nám dolů
do peřin
Až mé tělo
se Tvému podstoupí
s výkřikem lásky
o n ě m í m
To ticho je cítit, příjemně. I přes ty zvuky.
02.12.2014 22:15:42 | Putovatel
až... to slovo je svůdné jako teď...
02.12.2014 01:48:40 | zelená víla
Když to říká víla, musí to být pravda :)
02.12.2014 09:26:47 | Lioness
někdo se spíš rozpovídá...
01.12.2014 14:46:33 | enigman
A nekdo spis ne.. ;)
01.12.2014 16:31:23 | Lioness
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?