Anotace: Obrys v žilách..stačí tnout a zmizíš navěky.
Sbírka: Après nous le déluge
Píšu si tvoje jméno
Na dlaň
už podesáté
Spláchnu je slzami
Až zbývá jen mizející obrys
Ne víc než tvoje chuť
V plicích
Jsi jen duchem
Pohřbeným v hrudi
jméno je jako nápověda
jen dech se zúžil a volá běda
když otřeš dlaň o klahoty
zmizí jméno, obrys malé sloty
30.11.2014 13:38:16 | básněnka