Anotace: Pocta současně vznikající poezii.
Rozpadám se do rytmu básně
zhroucené ozvěny možná dříve úspěšných lidí
vyrvat sám sebe
intonace se mění
Ošklivé holky nikoho nezajímají
pocit, který člověk může cítit
k dokonalosti chybí už jen hrnek kávy
To zlomené, ubohé, vystrašené a neschopné já
Nechat plynout myšlenky
nezdržet se tak dlouho, abychom se stali zranitelnými
neschopné já
Taková píčovina...