jako prázdná okna
starého domu
civí nicota
každý pokus
skončil beznadějí
v pokoji nad schody
země posetá
mrtvými křídly motýlů
kolem urny
pel těla té,
pro níž svět
byl místem nehostinným
duše nesena
na křídlech andělů
k sedmému nebi