O válce
Co se to stalo s milióny přátel,
kam že se poděli?
Matky, děti, synové
Kam jen je odvedli šediví andělé?
Ve věžích je cítit smutek
Představení samoty je vyprodáno
slzavá vzpomínka na dotek
na sny,na mlhavé ráno
milióny proměnili se v prach
svět převrátil se naopak
Komentáře (1)
Komentujících (1)