Peníze
Anotace: S nimi i bez nich.
Jsou to moji kamarádi,
miluji je, bez nich řádím.
Strach mám s nimi někam jít,
obavy zas bez nich žít.
Někdy se v nich ráda topím,
bez nich slzami vše kropím.
Rozehrávám čistou hru,
jako karty, kolem sebe rozhážu.
Vede mě chtíč, zmocnit se jich,
beru si to osobně.
Ať ti malí rebelové,dokoulí se blízko mě.
Honím je rychlostí střely,
vyskočí za jízdy,ďáblíci smělí.
Sotva je dostihnu, s láskou je obejmu,
vzápětí zas na zem pustím.
To, že je neumím ochočit,
to si snad nikdy neodpustím.
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, bogen, knihomolka
Komentáře (6)
Komentujících (4)