Levandulko, .... levandulová ....
trošku jsem tě zanedbával / maličko jsi se mi zdála přeslazená láskou a optimismem ... což je dost v konfliktu s mou realitou /
ale tahle básnička .... ta je reálná .... až moc ...
/jakobych ji prožil já ... a o to jde v básních ... především ... /
Dík ...
01.02.2007 10:04:00 | HarryHH
Je třeba za každou cenu chytat ty rány dál?
Proč nenamířit svoje zbraně, nevydat povel "pal".
Kovově v komoře srdce asi i potom bude znít.
Však cizí kovové nábojnice tam nebudou už místo mít.
31.01.2007 15:41:00 | Mourek
... nekričím, nebrečím
na kolenou neklečím
ani soudnost svoji neztrácím
jen když mě raníš ...
někde uvnitř ... krvácím
krásně bolestná :))
31.01.2007 09:14:00 | shrek1979
já bych to ukončila tím "mrtvým tichem", lépe by tak vyznělo to ublížení. Všichni se někdy musíme zvednout sami a přejít bolest, kterou někdo napáchal.
31.01.2007 09:00:00 | Miskitka