Skleněné pláty, strach a touha,
Volně plují světem, svázána pouta,
Polapen hněvem, světem,
Zapomenut v torze té stěny.
Chci být otrokem něhy.
Ten hrozný pocit uvnitř těl.
Svírání, pulz a tep.
Chtěla bych lítat ve výškách,
Uvnitř průhledných budov,
Hradeb a mostů.