Když se vrátím do středověku, kat nebyl jenom člověk co krátil hlavy, utínal ruce a vypaloval znamení hanby, byl to také léčitel a bylinkář, takový předchůdce lékaře, takže Vy jste vlastně anděl ukrytý za maskou kata:-)
03.12.2014 13:39:00 | sluníčko sedmitečné