Anotace: ...občas se nechám unést i vůní čaje ...
Týden jsi mlčel a ty jsi vlastně snil. Ale opravdu krásně Whitíku,až to vhání slzy do očí.Představuji si tě jako školáčka-tak 8 let.Sedíš,podepřenou bradičku a sníš.
Moc velké díky za potěšující dárky.M.
31.01.2007 20:31:00 | s.e.n
člověče,ty jsi básník:o)upřímně-jsi dobrej.A děkuji,za komentář ke mně.Procenta jsou někdy zajímavá,komentáře poučné a úsměvné,hodně o podpoře,takže skrze tyto řádky-Díky všem.
31.01.2007 17:10:00 | S&made
Moc krásná. Ale nencítím se zrovna nějak dobře. Chtěla bych k temu dílku napsat víc, ale nějak mi to nende. ...
31.01.2007 15:36:00 | NikitaNikaT.
taky mě dostala tahle tvoje báseň... nebudu ji kazit komentářem... je krásná... děkuji za zážitek
31.01.2007 08:25:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Kluk, který sní o hrdinství a pak sní u čaje. Realita, která hladí... zvláště u muže. Život voní i bez velkých hrdinství. A možná je hrdinství už podání lžičky medu kamarádovi...
31.01.2007 07:53:00 | Levandule