Přání zvířátek
Anotace: Změníme jídelníček?
Zvířátka dnes svátek slaví,
proto na nás volají,
popřejte nám život, zdraví,
třeba u vás ve stáji.
Zapomeňte na řezníka,
brambory jsou k dostání,
je to smutné, když krev stříká,
lidé, mějte uznání.
Hrášek, čočka zdravá strava,
tím se přeci nehřeší,
příroda vám jídlo dává,
vegan nás vždy potěší.
Přečteno 295x
Tipy 10
Poslední tipující: střelkyně1, Lioness, básněnka, bogen, enigman, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)