A do ticha křičely řetězy
Mám ticho a chlad v dlaních
teče mi po zápěstích jak krev
na ulici prodává Mikuláš dětem drogy a čokoládu
čokoláda je vlastně taky droga
a prodejci zdobí výlohy motivy Vánoc
aby chudinky nebyly nahé
i když nahota a zima dneska už nikoho nepřekvapí
a droga je teď už vlastně všechno
Řetězy křičely do ticha
asi je jim zima
a nebo jim nikdo neprodal pravidelnou dávku čokoládu
a tebe.
má náboj
je jako kulka
snad pro řetězy
a nebo bejvaj jejich články taky z čokolády?
07.12.2014 12:08:56 | básněnka