Všichni po nás chtějí
ty papírky barevné,
kdyby tak jen vlastnili
jsme hůlky kouzelné.
Parkrát pouze stačilo
by vzduchem máchnout
a všechny dluhy mohly
bychom rázem spláchnout.
Ale,
protože nejsme kouzelníci,
musíme to zvládnout sami
i když občas je to na palici...