Anotace: Nezbývá než se tomu smát.
Eskymačka s eskymákem
za severním kruhem,
sejí louku černým mákem
rozoranou pluhem.
Kde iglů stálo
dnes již nic není,
pojišťovna dala málo
dík globálnímu oteplení.
Až vyrostou ty zvláštní plody
a zpracují se zazelena,
z kvalitní a čisté vody
prudce vzroste jejich cena.
V zaprášeném širém světě
za peníze z toho léku,
ve vyprahlém suchém létě
doplatí si hypotéku.
Bílý obchod skvěle běží
ač nelegální je to věru,
ti co spánek mocných střeží
ho nečekají od severu.
Opráším sáňky a kalím na Saharu. Napletla jsem pár beden maxisvetrů s norským vzorem. Začíná to tam být hit, kupují je pro velbloudy. Salám petrolejkum. :O)
06.12.2014 19:10:59 | Tichá meluzína