Zviazané zápästia
previazané oči
zapchané ústa
potichu
hlavne držať krok.
Strácam sa
medzi domami
zaliata v asfalte
plním účel výroby.
Raz utečiem
obliznem mesiac
určím sa v budúcnosti
ďaleko od mesta.
Tam kde nocí ještě svítí hvězdy. :O) Umíš dodat atmosféru do pár slov. Zase skvělá. :O)
06.12.2014 21:47:44 | Tichá meluzína