Cizinko zajisté dovolím, ale asi nedoporučuji, sám jsem již několikrát narazil - koho se to týká, ten se v tom najde a pokud má moc, hned to dokáže pěkně "osladit"
31.01.2007 16:59:00 | Heron
Kdyby pan básník dovolil,dali bychom toto dílko na podnikovou nástěnku.Problém by byl v tom,že ti,kterých se to týká,by to nepochopili:-)
31.01.2007 15:43:00 | Cizinka