Anotace: Poděkování patří jedné šelmě a jednomu opeřenci... Však vy poznáte // https://www.youtube.com/watch?v=LSA9vCA1OPs
S dostatečným předstihem
ti škrábu na okno vzkazy
a seškrabávám z řas počínající námrazu
která přišla skoro nahá
o půl druhé ráno
dírou v okně spolu s párem
kruhů pod očima
nevypadá unaveně
má jenom šrámy na zádech
které jsi jí vyryl v rámci vzpomínání
že život začíná bolet
s první vločkou na jazyku
a prvním dotekem zubů
o půl druhé ráno.
pro vzkazy psaný do mrazu
pro okna
fůru obvazů
a cit na okraj jazyka
v půl druhý zrána
svět se zalyká
hodina zralá na hostinu
omšelá bolest hejnem splínů
má jenom šrámy na zádech
07.12.2014 20:58:51 | básněnka