zemdlenou cestou
tam a zase
zpátky…
v hlavě
místo hvězd
sněhové vločky…
snad jen
v děravých křápech
se dosud
hřeje
pár
chrounících holátek
vypadlých
z hnízd
tenkrát -
- kdy ještě
čas voněl
korunami stromů…
je dobře...že stále cítí tu vůni korun stromů...až jednou...budou se vracet...jisto...jistě...bude to domů...úsměv.z.
12.12.2014 21:25:33 | zdenka
jsem naprosto rozradostněna chrounícíma holátkama:-))vůbec je celá pěkná,na chvíli jako by mi zavoněla jarem...
09.12.2014 17:51:47 | střelkyně1
střelkyně jedničko střelkyně jedničko..Ty vůbec "nestřílíš" ...jenom hladíš..
ale jo, vlastně jo- vypuštíš šípy svých souznění a laskavosti, jež mi jsou, obzvlášť nyní hojivými..díky Ty šipečko. vděčně Frrrr:-)
09.12.2014 19:50:21 | Frr