Zima
Anotace: Zima, sníh a jiné pohromy
A je zas bílo,
budou tu Vánoce.
Děti se radují,
my střídáme emoce.
Důchodci smělí,
co před domem mi chodí.
Razí si cesty,
plácnout se sebou bojí.
Zima je zas tady,
já ji nemám ráda.
Zavřu se doma,
a dám si panáka.
Mráz mi zalez pod peřinu,
u sebe ho mám,
topení mi nefunguje,
druhého si dám.
A pak mi už nevadí
zima ani sníh.
Se sklenkou se raduji,
jak děti o Vánocích.
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Lůca, jitka.svobodova, knihomolka
Komentáře (4)
Komentujících (2)