Létám nad řekou
✈ ✈ ✈
Zas jsem vzpomínkám propadla
krásu jsem shlédla z letadla
modrou se stužku vinoucí
... jsou to už léta letoucí
Krajinou snově zářící
z oblaků k jihu mířících
jak by to zázrak věčný byl
tam zahlédla jsem řeku Nil...
✈ ✈ ✈
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, enigman, zelená víla, střelkyně1, bogen, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)