.....lidé se nemění
omílají se
ztrácí hroty
v přílivu
když si měsíc zamane
a vyzve vlny k tanci
pod hladinou
......ticho
... sem ještě zapomněla napsat, že se mi to líbilo, tak se mi to líbilo... pusuju Tě!
17.01.2015 15:53:44 | Hannazka
Všichni a všechno je, jsou, jsme Jediný. Když si měsíc zamane, když motýl mávne křídly, když nahlas pohnu židlí, když jedno srdce zklamané zabolí a pustíš slzy... změna je život a smrt chodí často příliš brzy.
16.01.2015 23:22:12 | Hannazka
Děkuji moc za zastavení a komentáře...všichni máme stejnou podstatu když příjdeme na svět...ta se nemění ...tepe nás...jak to říct....cesta....život...přeji štěstí narodit se tam..kde bude krásně tepáno :)
10.12.2014 23:26:43 | Noc17
lidi snad může něco ovlivnit, ale asi změnit se zcela nedají... i když, kdo ví...
10.12.2014 21:19:06 | zelená víla