Ja jsem
Ja jsem
sama sebou ve tvem objeti
bezpecna ve tve naruci
Ty chces byti pritomen
vsak stojis opodal
Jako by ses bal-Lasky zavazku
duse
Jsi Cerny kun co kluse
svobodou-slunce v zadech
vitr ve vlasech
Tebe osedlat-neda se
to jsme pak v mrtvem bode
kdy oci ztrati lesk a sarm
To nechci-nevydam Te v sanc
ze ztratis ten svuj Bozi
glanc
Tak poustim Te k vode
ac srce me se bori-place
krici-vzda se
Vzda se-pro jednu velkou
svobodnou dusi
At pluje si svetem
volna jak ptak-co vzletl
mym ocim pred chvili
do oblak
Vzdyt i ja - chci to Tak
Přečteno 311x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Lioness, knihomolka, jitoush, A42, MARKO, básněnka, Amonasr, Frr, Jort, ...
Komentáře (8)
Komentujících (3)