Zlaty trun
Anotace: ...tak nejak:)))
Divas se z pod oblak
a hledas duhu ...
Ronis mydlove slzy
co ztekaji za kabat
Z pod tvych ras
se smeji oci
nebo je to plac???
Kdo vlastne vi-co jsi zac
vuni pripominas vcelu
co sedla si na ocun
Hledas ve svych myslenkach
vysneny zlaty Trun
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, MARKO, Malá mořská víla, Amonasr, Jort, Lioness, knihomolka
Komentáře (2)
Komentujících (2)