stříbro a střevíce
korálky bez barev
parfémy kytice
a mletá skořice
a víno tmavé jako krev
že láska je tesknice slzama solená
a hrách o zeď házený
jen pro ten pocit
za otlačená kolena
a jezero vyschlé
hluboko pod náma
za plné noci
celá se mi fakt líbí + co napsala Martinečka podtrhávám a oblibuju si :-)
12.12.2014 18:16:07 | hledač