Anotace: aneb dva lyrické limericky v jedné básni
Noc skládá verše z neónů múz
v putykách žižkovských hraje se blues
tak jako Hrabě
taky já, chabě
nabízím verše své za lahve kus
.
.
.
Ještě než sedne si v sklenici kal
Do strun se opřu a vyloudím žal
tak jako smutek
všech prostitutek
musím a zároveň nemůžu dál
ano, do oblíbených, poslední řádek super :-)
12.12.2014 15:00:42 | hledač