Monopol
Monopol na štěstí
značkový je, pro ty
jež stojí na dešti
zlatém, kapky vody
není v něm, a je to
říká se, jsou věci
z nebes padlé, léto
věčné v zlaté kleci
jenom na výsluní
žít je prima, z pekla
štěstíčko sny splní
voda nenatekla
do bot těm, kdo bosí
zlaté cihly páří
žízní rty bez rosy
k dechu vláha patří
Přečteno 230x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Manni3, adaj, Frr, Lasska, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)