Krásná žena

Krásná žena

Anotace: Když muž vidí krásnou ženu.

Tvůj usměv jako led taje

A můj údiv jemně zraje

Já viděl dívek tisíce

Avšak ty jiná přece

Tvůj obličej třpytí se jako odraz v řece

 

Já ptám se, úsměv či svatý grál

Film, ve kterém by rád každý hrál

Pověz, zda vidím anděla

Že jsi mě k tomu přiměla

 

Přiměla k údivu nad tvou krásou

Mé oči se třesou

Když vidím tvou tvář

Sluneční zář

Jenž svítí na cestu života mou

Autor Viktor S, 14.12.2014
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel