Anotace: :-)
Máš rád nanuka,
zmrzlinu,
či husinu
na ženském těle?
Neváhej vteřinu,
ochutnej ženštinu.
Chutná skvěle
Tak ještě hodinu
rozmrznout nestihnu...
...šup do postele.
a sakra...roztekla se...
15.12.2014 17:39:35 | enigman
:o)
16.12.2014 08:16:28 | Martinecka23
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?