Anotace: ...
Na břehu řeky
chtěla ho,
svlékla
on jí taky
jak řeky vodu
sebe pili
splynuli
touhu smyli
U Jizery
jen sebe měli
nebylo nic
co nezkusili
le Jizeráble...
16.12.2014 17:29:46 | enigman
.-)
17.12.2014 08:13:08 | Martinecka23
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?