před rozedněním
čeho bych s tebou udělala
vědouc
ty žes poslední
do očí dlouze se zahleděla
čekajíc
zda se rozední
čeho pak bych jen udělala
vědouc
mně že přišlas vstříc
tiše se tobě odevzdala
v náručí míru
čekajíc
kterak bych tebou naložila
vteřino
žití poslední
z kalichu něhu pila
vědouc
brzy se rozední
Přečteno 290x
Tipy 18
Poslední tipující: bogen, Olex, Frr, střelkyně1, MARKO, enigman, Pamína, Amonasr, jitka.svobodova, jitoush, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)