Slunce zapadá, ale naše životy pokračují
Pokračují do neznáma, do tmy a strachu
Avšak nač bát se strachu a strádání?
Vždyť špatné věci stávají se kvůli nám samým
Chtěl bych být bezchybný, ale to nám není dáno
Proto špatným věcem čelím tváří v tvář
A z každé špatnosti vyrobím drahokam
Drahokam, jenž změní vše v dobro
To jest cesta, která vede k radosti života
Proto děkuji všem i za to špatné
Děkuji za každý nový den, kdy mohu žít
Děkuji za každý nový důvod proč žít
Slunce vychází a najednou vše je jasné
Co večer zdálo se nemožné, nyní lze
Vše zdá se být tak jednoduché
Po mém těle rozprostírá se teplo
To jest chtíč, chtíč něco změnit
Změnit celý svět, tak aby byl lepší
Tak aby žilo se lépe a šťastně
Potkat někoho kdo chápe a naslouchá
Někoho kdo zažehne svíčku života mou
Naše životy míjí se a prolínají
Do té doby než spojí se
Pak dají na svět život nový
Život, jenž zapojí se do koloběhu
Koloběhu, pro který žijeme
Je všude a je nám vším
Není to bůh, je to láska
To je věc, pro kterou dýcháme
To je věc, která dá nám odpovědi
Věc, která nás nutí změnit se
K dobrému i zlému…