Anotace: ....
Němá
k polibkům
prosbám
zaslaným
Hluchá
k dotekům
rukám
podaným
Slepá
k rozmarům
hrozbám
ulhaným
Tupá
k pocitům
Uniká
z viny
tím, že otupěla...
Tento způsob sebeobrany stejně nevydrží dlouho. Je to perfektně poskládané.
28.01.2015 23:51:24 | VEDz RVAHEs