Posedla
Anotace: ...z nasich dopisu3...:)))
Posedla po zivote
posedla po lasce
Letim k tobe
k Tvemu egu
Vezmu si te
nebojim se
Vezmu si te
v sedu v lehu
Posedla po tobe
posedla po vsem
co k Nam patri
nebojim se
Vezmu si te
nebojim se
Vezmu si te
drave i prez nehu...
Přečteno 336x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, A42, knihomolka, jitoush, MARKO, Akrij8, Amonasr, bogen, Frr, Malá mořská víla, ...
Komentáře (11)
Komentujících (4)