skvadra rudých válečků
vypochodovala ze žluté slasti,
kterou si tak akorát
zasloužili.
a teď se komíhají na své podstavě,
všichni stejní,
všichni sami.
ti za kruhem si vždycky zakládají
na svých pupcích,
ty vedle kruhu jim na ně
lezou.
prej se to musí.
v zájmu týmu.
v zájmu
geometrie.
ať už zima, nebo ne.
ať už život,
nebo
ne.