Vánoční přání
Závěje ze srdce,
ať s půlnocí roztají.
Duše ať rozkvete,
až dech se zatají.
Láskou obklopen,
běž každý spát.
V míru a s pokojem,
nech Anděly hrát.
Chorály o štěstí,
co nechodí okolo,
neb zatím tiše spí,
v každém z nás, hluboko.
Spí štěstí a čeká,
až vzbudit ho nechají,
by mohlo zvesela,
rozlít se po kraji.
Stačí jen tiše,
pošeptat přání.
Dnes splní se jistě,
dřív než do svítání.
A proto já šeptám,
ze srdce svého,
ať štěstí, co ve mně spí,
dotkne se tvého.
S láskou ho probudí
a spolu jdou dál,
ať celý svět zaplaví,
to moc bych si přál.
Přeju kouzelné Vánoce.
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, WIRUS
Komentáře (0)