Opření o sítě tahající těla k nebi
rozpouštíme svou závislost
v kýblu lihu,
který nevydrží ani celou noc
a jiní z nudy
hrají v kostky na hlavách ptáků,
kteří letěli proti proudu po hladině jara
Taháme barvy z kořenů země
spánek je nedostižné přání
z hladu se plazíme v představách
Hledám vzduch a
po zbytcích mého dechu plují
líbezdrýfy tvých otroků
s otisky pout v údajích pro
adresáta