https://www.youtube.com/watch?v=T5xcnjAG8pE
Prolog:
Tak nějak doufám v duše skrytu,
že skončí tenhle můj život na papíře
s hlavou v igelitu...
.
Jdu spát a venku sněží
... jak ráda bych se s tebou jen tak
procházela po nábřeží
a mnula ti promrzlý prsty těma svejma
... tak ráda bych s tebou na Náplavce
dnešní noci potkávala další nespavce
a sledovala hry stínů
ve světle pouličních luceren
a v cigaretovym dýmu
... Šli bychom až tam, kde to ještě neznáme
... kde nás nikdo nezná
... zašli bychom daleko
A zlá hve vína by rychle ubývalo
... bývalo tam červený víno, viď?
Objal bys mě těma svejma tlapama
a pohladil strništěm po tváří
a mně by v tu chvíli bylo jedno,
že se mi to dnes jen zdá...
.
Epilog:
Dals mi k Vánocům
sny šitý na míru
ty liško podšitá
... můj život v papíru,
má hlava zpitá...