Mně se ani nezdá a krom toho poslední verš (shodou okolností ten samý) mám v jedný svý dávný básničce, takže bych byl sám proti sobě :)
02.01.2015 16:03:43 | Nergal
ten konec jsem upravovala az dnes (urcite nemam zapotrebi treba kopirovat =) takze neboj, aspon vidim, ze nekdo ma stejne myslenkove pochody). Robin myslel mou neupravenou verzi a v te mel naprostou pravdu, trosku se vymkla.., ted jsem skoro spokojena, asi jako kazdy basnik =), proste jen skoro.. a dekuji za tip... =) Lucie Tee =)
02.01.2015 20:24:59 | lucie.Tee
...a hele...staří známí.
...po docela pěkným nástupu mi ale přijde závěr trochu kostrbatej...možná záměr?
23.12.2014 18:46:45 | Robin Marnolli