každá náklonnost začíná slovy
hřejivě lehkým plamenem
vždyť s ohněm bývá snáze lovit
a lásku otvírat polibkem
a nenávist je také láska
ale něčím převrácená
a smutek pocit
který po ní zbyl
barvu ani příchuť nemá
jen pálivě svědí a srdce nutí lhát
aby časem člověk pochopil
jak opojné je milovat