Anotace: Kéž by šlo vrátit čas...
Chci, abys mne zase kryla
dekou,
svou poesií
a svědomím
jako letos v létě.
A to mi nebyla zima...
Chci, abych slyšel řeku
jakmile se nadechneš
a rosou pokryl
tvou voňavou plavou
hlavu.
Chci, abys tu zase byla
a vzdechem rušila
hluk na ulici
a psala básně na mou
kůži.
Přijď. Je mi zima...