Absurdita jedné věty...
ABSURDITA JEDNÉ VĚTY...
Skrze paraelní světy proletí můj stín
Velká slova ,malé činy, s ním odchází splín
Jak ignorant když se táže a nemajetný má.
tak absurdní je jedna fráze,jsi můj a já tvá.
Najít přístav mezi světy,touhu cítit víc.
Absurdita jedné věty,obrátit rub v líc.
Jak když víno jazyk sváže, čas se usmívá
Jedna nekonvenční fráze,jsem tvůj a ty jsi má.
Komentáře (2)
Komentujících (2)