přadlena noci
zahodila
k ránu
vřeteno
že si vorazí..
tak se vydala
k blízkýmu rybníku
na hladinu
dopadaly mdle
vločky času
skráně břehu
tu a tam
pobryndány
mlíčím
úbělu
na silničce
od rybníka
bloumá opuštěnej
koledník
na odiv mává
naprasklým
prázdným
džbánem...