V životě každého je úplně jedno
zda věří či nevěří
jako třeba dneska kdy zase trpím
na druhý svátek vánoční
na syndrom duševního nepokoje
protože v tom (ne)pokoji
si žije kdo chce
dělá si co chce s kým chce
a třeba
mi i barví stěny duše
občas
mám pocit
že hluboko uvnitř mrznu
na mínus hranici
snesitelnosti
anebo mi to jen tak připadá
protože je druhý svátek vánoční
a já zase trpím
na škrábání jinovatky a barev
ze stěn duše ...
i černý cákance na stěnách duše-jsou často při bedlivém vnímání-něčí naléhavé šifry jeho kaligrafické tuše..:-D
27.12.2014 10:39:41 | Frr
myslím si, že každý na něco věří, třeba jen málo, aby se vyhnul zklamání či bolesti, ale věří.. :-)
seškrábat užít si ten pocit a jít... dál...
26.12.2014 20:49:32 | zelená víla
Ale za jakou cenu?
26.12.2014 20:51:28 | Elisa K.
nevím, za jakou cenu, neuvažovala jsem tak... jen pro mě samotnou žádná cena nebyla vysoká...
26.12.2014 20:55:18 | zelená víla