Omlouvám se,
za to že jsme jako mor.
Omlouvám se,
že šíříme války a teror.
Odpusť,
prosím zlobu všech lidí.
Promiň,
že už za nic se nestydí.
Promiň,
za to jaké hrajeme hry.
Odpusť,
že můžeme za tající kry.
Omlouvám se,
za to jací jsme slepci.
Omlouvám se,
že jsme tak trochu sobci.
Odpusť,
že krásu Tvou ničíme.
Promiň,
za lesy které pálíme.
Promiň,
za zabité zvíře i když nemáme hlad.
Odpusť,
že do moří vypouštíme jaderný odpad.
Sleduji tu hrůzu kterou kolem sebe
šíříme,
zaslepeni nevidíme do jaké záhuby se
řítíme.
...Proto se Ti za nás omlouvám...
..........Přírodo promiň............
...
Hezké...ale omluva nestačí...(jsme spíš přemnožení škůdci,abych přidal ekologické přirovnání ;-)
28.12.2014 23:47:30 | bogen