Je to prý naprosto normální
pít litry sladkého čaje
anebo kafe
pít čaj
nebo kafe
abychom měli sílu usnout
a až se tě zeptají, jestli sladíš
tak řekni ano
ať má v tvém životě aspoň něco sladkou příchuť
pijeme kafe a čaj
jsme unavení z konce roku
který je všechno
jsme všechno
jenom ne
v pořádku