Ležím v posteli s medvědem
má srdce z jemné plyše
schovaní před světem
ležíme ve večerním tiše.
Jsme dva snílci
ve velkém letišti
dva brouci Pytlíci
toužící po štěstí.
Byli jsme všude
vše viděli dvakrát
naivně věříme, že vše půjde
a že každý nás má rád.
Ležíme ve večerním tichu
v srdcích naději
vím, že jsme oba k smíchu
ale neříkejte nám to raději...