Anotace: (pro sebe)
přeju si vějíř
s vůní čaje
zavití tkané při měsíci
za dukát vína
koláč z kraje
ochranné kouzlo
v náušnicích
přeju si tvoje bílé dlaně
po ránu tichá svítáníčka
cinkavé hlásky zimních panen
rozmarnou mlhu
která hýčká
rozčísnout
vejít
nevrátit se
Být zkrátka čistá a průchozí
jak umí to jen pacholátka
a dospělí
nemnozí
30.12.2014 13:54:46 | Pamína
Krásná přání.
Přeju si číst ta slova jak perly, jak poryvy větru, jak vlasy světel rozčesané...
30.12.2014 10:59:20 | A42
...pěkně si přeješ ...
30.12.2014 10:57:02 | WhiteSkull
...ale bude ti to houby platný. No já vím, ale zkusit se má všechno, kdyby náhodou... :D
30.12.2014 11:04:54 | Hesiona-Essylt