Novoroční
Novoroční předsevzetí?
Nasrat na něj.
Jak mohla by má hlava
něco vymyslet po silvestrovské noci?
Že všechno začne odznova?
Tak to asi hovno.
Zas návrat na gympl do světa
dostatečných a nedostatečných.
Vím že i v dalším roce,
budu tě lásko milovat
a zas tu budu pro tebe.
A taky vím že i dál
nebudu věřit na nebe.
Jen na peklo,na skázu
na apokalypsu.
Další rok zas zůstanu stejný.
Ale když otočím stránky zpět,
zjišťuji že i já se měním.
Možná jsem moudřejší:
přišel jsem totiž na to
proč prezident nemá
novoroční projevy.
Protože ani jeho hlava
nemůže fungovat
po silvestrovské noci,
ve znamení proudů becherovky.
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
Komentáře (2)
Komentujících (2)